ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

29/06/2021

Η Ηγεσία Αττικής του Π. Σ στο ΠΦ ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ
Επισκέφτηκαν σήμερα το Πυροφυλάκιο της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ ο συντονιστής Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος υποστράτηγος κ. Ιωάννης Πετρούτσος, ο περιφέρειαρχης Αττικής Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος με το επιτελείο τους επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον τους για τις εθελοντικές ομάδες και το προσωπικό τους, καθώς και την θέληση τους για απρόσκοπτη και επικοδομητική συνεργασία του Π. Σ. με τους εθελοντές δασοπροστασίας.

Ενημερώθηκαν για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ, την ολοκλήρωση των εργασιών πέριξ της υδατοδεξαμενής ελικοπτέρων που είχε ζητηθεί σε προηγούμενη επίσκεψη τους, την κατάσταση των δασικών δρόμων μετα τις εργασίες του Σ.Π.Α.Υ και γενικότερα του τομέα. Επιπλέον, ενημερώθηκαν και για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, σε σχέση με την φύλαξη του τομέα μας, για τα οποία δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς ταχύτερη επίλυση αυτών.

Η Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Παπάγου-Χολαργού τους ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά, για την ειλικρινή στήριξη και την συνεργασία τους.