ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

26/04/2021

Εκπαίδευση νέων εθελοντών
Ολοκληρώθηκαν χθες οι δύο εκπαιδευτικες διημερίδας για τους νέους εθελοντές της ομάδας υπό την αιγίδα και επίβλεψη του Π. Σ (4ος Πυροσβεστικός Σταθμός).
Και στις δύο εκπαιδεύσεις έλαβαν μέρος και συνεδραμαν με την παρουσία τους εθελοντές από την ομάδα του Βύρωνα με δύο οχήματα.
Με το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό για την στήριξη και την αγαστή συνεργασία μας καθώς και στον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ(Ι. Σ. Α) και τον εκπρόσωπο του ιατρό εντατικόλογο και Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ για την συνδρομή του στην χορηγία ιατροφαρμακευτικων υλικών και σκευασματων που τόσο πολύ τα είχε ανάγκη η ομάδα.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και την συνέχιση του έργου μας που κάποιοι άνθρωποι δεν μας ξεχνούν και το αποδεικνύουν έμπρακτα.
Τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
Την εκπαίδευση μας καθώς και την σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας κος Χρήστος Πετράκης επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας.
Ακόμη και τις δύο εκπαιδεύσεις παρακολουθήσε και συνέδραμε με τις συμβουλές του και την πείρα του εκπροσώποντας τον ΣΠΑΥ ο κος Φώτης Δημαρεσης ανώτερος αξ/κος του Π. Σ ε. α
Ευχαριστούμε επίσης θερμά και τους συναδέρφους της Εθελοντικής ομάδας του Βύρωνα που για μια ακόμα φορά ήταν μαζί μας.